20 april 2011

Griekenland en Turkije populairste bij Zoover Awards


Turkije werd gekozen als beste vliegvakantieland
 Vorige week woensdag werden de Zoover Awards uitgereikt aan verschillende bedrijven in de reisbranche en waren er prijzen voor toeristische bestemmingen. Griekenland was onder de Nederlandse toeristen het populairste vakantieland. Daarnaast is Turkije gekozen als beste vliegvakantieland. Er werden voor de Zoover Awards meer dan 100.000 stemmen in 22 verschillende categorieen uitgebracht. De meeste awards gingen hierbij uit naar Landal Greenparks. Naast beste en populairste aanbieder van vakantie en bungalowparken won Landal ook de Zoover award voor populairste vakantiesite.
Naast Turkije en Griekenland werden ook de Verenigde Staten (beste vliegbestemming buiten Europa) en Thailand (beste verre vakantiebestemming) verkozen tot populaire vakantiebestemmingen.
De populairste lijndienst luchtvaartmaatschappij werd KLM, waarbij Singapor Airlines er als de beste luchtvaartmaatschappij uit kwam. Transavia en Ryanair wonnen de prijs voor populairste en low cost luchtvaartmaatschappij. De populairste en beste luchthaven award waren voor Rotterdam the Hague Airport.
In een feestelijke bijeenkomst werden er afgelopen woensdag in totaal 44 awards uitgereikt, waarbij in elke categorie een organisatie tot beste en populairste werd uitgeroepen.